Hyra Villa Adolfsberg

Villa Adolfsberg kan hyras för konferenser, styrelsemöten, middagar eller liknande. Villa Adolfsberg kan inte hyras för bröllop, födelsedagsfester eller liknande.

Sällskapsvåningen, för mingel eller middag

När man hyr lokalen får man tillgång till hela sällskapsvåningen som består av ett stort välutrustat kök samt en matsal där man maximalt kan vara 75 sittande gäster samt en mindre matsal där man kan vara maximalt 34 sittande gäster. Dessutom finns en veranda utmärkt för buffébord  med utsikt över Mälaren. Vi erbjuder också tillgång till vår tillhörande tomt med uteplatser och möjlighet till bland annat grillning och boulespel

Vid mingel kan man vara upp till 150 personer

Vid uthyrning (Gäller ej SLHF-medlemmar) måste man använda någon av de av oss anvisade cateringföretagen för leverans av mat och personal.

Lokalerna rymmer upp till 80 personer vid konferens

För konferenssittning kan man i stora lokalen vara ca 40 personer och med biosittning ca 80 personer. Ni får då också tillgång till teknik till ljud och bild och naturligtvis tillgång till köket. Hör av dig till oss för ett arrangemang i en centralt belägen miljö utöver det vanliga beläget vid Mälarens vatten på västra Kungsholmen.

Hyreskostnad (avser extern uthyrning)

Kostnaden för att hyra Villa Adolfsberg består av två delar, dels en hyreskostnad (Se priser nedan), dels en kostnad för catering inklusive personal från vår samarbetspartner. Användandet av vår samarbetspartner med personal runt catering är obligatorisk. För medlemsuthyrning kontakta kansliet.

 

Uthyrning                                                   exkl moms inkl moms
Lokalhyra halvdag                                               10 500 kr    11 760 kr
Lokalhyra heldag                                                 15 500 kr    17 360 kr

 

Kontakta Janne eller Peter på 08-441 79 50 eller maila jan.svard@slhf.nu. Efter bokning erhålles en bokningsbekräftelse som även innehåller det regelverk som gäller för uthyrningen/er bokning.

page.php